Dràm Mòr en Dumbarton Rock

Dràm Mòr is een onafhankelijke bottelaar van sterke dranken, opgericht in 2019 door het echtpaar Kenny en Viktorija Macdonald. Het bedrijf begon als exportagentschap voor Schotse merken, maar toen de vraag naar onafhankelijke, hoogwaardige sterke dranken toenam, besloten ze dat het tijd was om de wereld van het onafhankelijk bottelen te betreden. Ze leveren op maat gemaakte single cask-spirits aan 14 landen over de hele wereld en zijn verheugd om de zakelijke portefeuille uit te breiden met een reeks sterke dranken en zorgvuldig geselecteerde whisky’s.  Bij Dràm Mòr hebben ze niet alleen een talent voor het vinden van de juiste spirit, maar zijn ze ook trots op hun vat selectie. 

Wij geloven dat we uniek zijn bij Dràm Mòr omdat we geen vooroordelen hebben over andere distillaten. We weten dat sommigen de deugden van Schotse whisky zullen verheerlijken, anderen zijn dol op rum, Armagnac is de beste drank ter wereld, net als Cognac en Bourbon, en iedereen heeft gelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat uit een vat komt echt uniek, uiterst verrukkelijk en vooral interessant kan zijn. Met deze open mentaliteit zoeken en bottelen we dag in dag uit het unieke, prachtige en fascinerende.

Dumbarton Rock is een rijke en veelzijdige spirit, gecreëerd met een perfect uitgebalanceerd smaakprofiel dat elegante Schotse whisky-smaken aan cocktails toevoegt of perfect op zichzelf te drinken is.