Lady of the Glen en Dalgety 

Lady of the Glen is een onafhankelijke bottelaar die internationale whiskyliefhebbers een exclusieve smaak van traditionele Single Malt geeft. In werkelijkheid betekent dit dat we deels detective en een beetje goochelaar zijn bij het zoeken, verkrijgen en verzorgen van zeldzame single malt whisky’s van onafhankelijke distilleerderijen in heel Schotland, en er iets speciaals van maken door middel van traditionele bottel technieken.

Alle releases van het merk Lady of the Glen worden met de hand gebotteld op natuurlijke vatsterkte, zonder enige koude filtering of kleuring, wat betekent dat de oorspronkelijke smaak onaangetast blijft en de eindsmaak puur, vol en altijd uniek is.

Elke fles krijgt, naast het kenmerkende bloemenetiket en de whisky, een met de hand gedetailleerd nummer, waardoor de flessen net zo individueel zijn als de whisky die ze bevatten. Lady of the Glen-whisky’s zijn een eerbetoon aan de lange traditie van onafhankelijk bottelen in Schotland en van uitstekende en ongehaaste technieken die een product creëren dat zowel zeldzaam als speciaal is.