House of McCallum

Kunst en het creëren van whisky zijn twee passies die Anthony McCallum heeft. Zijn liefde voor Schotse kunst en lokale kunstenaars van alle leeftijden en stijlen, en die vaak van whisky houden, brachten hem  op het idee om zijn whiskycreaties te gebruiken en elk van hen te associëren met een Schotse kunstenaar. Elke fles en verpakking vertelt het verhaal van het schilderij, de kunstenaar en de whisky. 

Het werk met de kunstenaars zal worden voortgezet via de marketing van het merk en heeft tot doel elk van hen een internationaal platform te geven om reclame te maken voor hun kunst. Elk kunstwerk illustreert ook het karakter van de whisky erin.

De whisky’s zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun unieke smaak en karakter, hun bijzondere rijping en afwerking, versterkt door de beelden van de kunstenaars, die de identiteit van de verschillende sterke dranken verder tot uitdrukking brengen. Er zijn 5 standaard releases allemaal op 43,5% gebotteld en een steeds wisselend aantal Vintage Single Cask releases is een zeer aantrekkelijke verpakking.